Knolselderijsteak met korianderyoghurt en Marokkaanse rösti
20 min bereidingstijd
20 min in de oven
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Meng 5 eetlepels olijfolie met de ras el hanout. Leg de rösti mini op een bakplaat en besmeer ze met de kruidenolie
- Boen de knolselderij schoon. Snijd van de knolselderij 4 plakken van 1 cm dik. Leg de knolselderij op de tweede bakplaat en besprenkel met de resterende 3 el olijfolie. Bestrooi met zout en peper naar smaak.
- Rooster de knolselderij en de rösti mini in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.
- Hak intussen de koriander fijn en pers de knoflook. Roer in een schaaltje de yoghurt los met de koriander en de knoflook. Bestrooi met de granaatappelpitjes.
- Serveer de knolselderij en de rösti mini met de korianderyoghurt.
Met zelfgemaakte kruidenolie geef je de naturel röstirondjes eenvoudig een bijzondere smaak. Geen oven? Bak de rösti mini in de airfryer goudbruin en rooster de knolselderijsteaks op de barbecue.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 645 kcal
- 46 g vet waarvan 8 g verzadigd
- 45 g koolhydraten
- 7 g eiwit
- 12 g vezels
- 1,9 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen